Tantra Touch De-armouring2Soul & Body De-armouring … terugkeren naar je natuurlijke staat van zijn

 • liefde, speelsheid
 • levensvreugde, groei, kracht
 • ervaar een nieuw niveau van zelfexpressie en vrijheid

Fysiek / energetische blokkades weerhouden je hiervan, deze ontstaan door

 • persoonlijke ervaringen
 • karma, dit of vorige leven(s)
 • negatieve onverwerkte emoties
 • oude patronen en overtuigingen

Soul & Body De-armouring maakt ze invoelbaar, o.a. door een mix van

 • acupunctuur / trigger point / massage / stretchen van spieren
 • energetisch, niet direct lijfelijk aanraken van je energielichaam
 • werken met je chakra’s

Soul & Body De-armouring is een unieke en krachtige methode om

 • blokkades effectief op te ruimen
 • seksuele energie weer te laten stromen
 • open te staan voor liefde
 • je eigen uniek zijn ervaren
 • ruimte te bieden aan jezelf en binnen een eventuele relatie
 • aanwezig te worden i.p.v. re-actief afwezig

Beleving vanuit de gelaagdheid van fysiek -, emotioneel – en seksueel energetisch niveau wordt voelbaar, we creëren bewustzijn en helderheid t.a.v. je conditioneringen.

Tijdens de Soul & Body De-armouring

 • is er alle ruimte om te delen wat er voor je is, een ontmoeting richting autonomie en authenticiteit
 • vraag ik je aanwezig te blijven EN ben ik uiterst aanwezig voor je welbevinden en veiligheid
 • nodig ik je uit al je zintuigen te openen en de ervaring ruimte te geven
 • nodig ik je uit tot een bewuste, diepe ademhaling
 • maak ik bewust contact met je seksuele energie, jouw eigen vibrerende energie
 • zijn onze energieën, lijven op elkaar afgestemd en nodigen we je lijf (lichaam, ziel en geest) uit te reageren
 • de-armour ik je gehele lijf, in afstemming
 • praten we rustig na over de ervaring

Soul & Body De-armouring geef ik als op zichzelfstaande sessie OF integreer ik tijdens een Soul Touch of Soul Session.

“Soul & Body De-Armouring … alles wat nieuw is, ook wel spannend vind, was ik blij dat je duidelijk uitlegde wat voor soort sessie (drukpunt) het was en wat je wel en niet zou doen. Daardoor ging ik met een ontspannen en ‘ik  hoef me geen zorgen te maken’ gevoel op de mat liggen, het was soms ‘pijnlijk’ en daardoor niet altijd even prettig, fijn en ontspannen. Omdat het de eerste keer was, was het voor mij ook aftasten  wanneer je te zacht of te hard drukte. Waar ik erg blij mee was dat je steeds (oog)contact met mij hield, af en toe vragen stelde en/of aanwijzingen gaf waardoor je mij hielp om nog meer in mijn lijf te zakken en het nog meer toe te laten en vond ik het fijn dat jij mij stimuleerde om mijn lijf te laten reageren zoals het wilde en dat er voldoende tijd was om na te praten. Al met al vond ik het een bijzondere ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Ook al bleven sommige drukpunten nog een paar dagen erg gevoelig. ;-)

“Ik vond de sessie heel bijzonder! Ik zag en voelde jouw goede intenties en dat maakt dat ik me heel veilig voelde. Het was heel fijn om zo´n liefdevolle aandacht te krijgen en op deze manier aangeraakt te worden. Buiten dat het af en toe flink pijn deed voelde ik ook dat je het met veel zorg en liefde deed. Ik heb echt sensaties gevoeld waarvan ik wist dat ik ze had maar die ik lang gemist heb. Het was bijzonder te voelen hoeveel energie er uit jouw vingers stroomde! Vandaag een belangrijke stap gezet …”