Motivational speaker, met diepgaande impact, zowel “peinzend – meditatief”, alswel “logisch – redenerend”.

Ik confronteer, ben controversieel, onconventioneel, radicaal, grensverleggend, out of the box, oprecht en helder en maak liefdevol inzichtelijk en met name invoelbaar, in jezelf als wel in de wereld om je heen.

Ik spiegel en deel uit eigen ervaring over mijn leven als man, vader, familielid, vriend, int. DGA / ondernemer, Tantrika, life & business coach, levenskunstenaar.

Ik nodig je uit interactief, met dat wat zich aandient, open, kwetsbaar, aanwezig te delen, te (be)vragen, voelen en ervaren, durf te ZIJN!

We spreken over (on)bewust leven, lotsbestemming, zingeving, relateren, persoonlijke – / spirituele groei & leiderschap, een pad van zelfbewustzijn en zelfonderzoek.

Wat weerhoud je om NIET op basis van gezag, opgelegde cultuurpatronen en maatschappelijke bepaaldheid, “out of the box” vreugdevol en vervullend met focus op lijf, lichaam, geest en ziel, in een innerlijke – en uiterlijke dynamiek van ZIJN te leven?

Een blik op jezelf, een nieuw en onbevooroordeeld ontmoeten in verhouding tot je medemens, zaken en omstandigheden.

Wat wil jij met jouw leven, welke verbindingen, privé of zakelijk, doen ertoe, hoe geef je daar invulling aan, wat levert energie op en wat kost alleen maar energie, wat blokkeert je en waarom?

We gaan een “ervaringsbeleving” aan!