Soul Session & Soul Touch: € 150 per sessie van 1,5 – 2 uur.

Intake / Kennismakingsgesprek 1 uur: € 75, je mag me altijd (kostenloos) bellen op 0653 368 068 voor info.

Voor zzp-ers en andere kleine zelfstandigen en BTW plichtige: indien factuur op naam van bedrijf bovenstaande tarieven exclusief BTW.

Voor zakelijke markt:
midden segment  € 125 exclusief BTW per uur
hoog segment € 175 exclusief BTW per uur

Op locatie: Reistijd wordt betaald naar uurtarief van de desbetreffende sessie, dit is excl. € 0,20 km-vergoeding of OV kosten.

Collega’s: Mocht je door willen verwijzen, maar eerst zelf ervaren? Hiervoor ken ik een speciaal tarief

Normale werktijden zijn op alle doordeweekse dagen van 09.00 – 18.00 uur, voor alle sessies in de avonduren (na 18.00 uur) en in de weekenden geldt een toeslag van € 20,- per sessie., algemeen:

  • Na boeking bevestig ik je per mail de gemaakte afspraak, incl. de specifieke details voor de desbetreffende sessie, bij boeking ontvang ik ook dan ook graag je e-mailadres en telefoonnummer.
  • Mocht een sessie langer dan een kwartier uitlopen, bereken ik de extra tijd, mocht je dit niet willen, graag even aangeven.
  • Bij afzegging van de gemaakte afspraak binnen 48 uur wordt de helft van de sessie in rekening gebracht, wanneer er binnen 24 uur wordt afgezegd zal de gehele sessie in rekening worden gebracht.

[arrow_list]

[list_item]Tarieven zijn er op gebaseerd dat ik 10 -20 % van de cliënten met een vorm van korting behandel, mocht je de noodzaak voor een sessie voelen en je inkomen / de tarieven je ervan weerhouden, bel me.[/list_item]

[list_item]Professionaliteit staat voorop, dit betekent dat ik (financieel) blijf investeren in opleiding, praktijk en gezondheid.[/list_item]

[list_item]…[/list_item]

[/arrow_list]